„Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért”
Találkozzunk idén is!

2022. Augusztus 26.

Magyar Tavak Fesztiválja
Balaton
Magyar Tavak Fesztiválja - Balaton - 2022

Ha a zene lélekemelő élményét és a természetben való mozgás örömét ötvözzük, abból olyan szabad ég alatti „zeneterápia” születik, amely valódi felüdülést hoz testnek és léleknek. Nemesen egyszerű gondolat, mégis minden benne van, ami valódi gyógyírt jelent a passzív, ugyanakkor stresszes életmódra és a hangulatromboló, üldögélős bezártságra is, ami korunkban a legtöbbünket jellemez.

Ezzel az egyszerű recepttel indult útjára Debreczeni Ildikó zseniális kezdeményezése „A Természet Operaháza” több mint fél évtizede a Tisza-tónál. Olyannyira bevált az ötlet, hogy 2021-től a Velencei-tó csatlakozott, 2022-től pedig a Balaton térsége is csatlakozik. Így jöhet létre a Magyar Tavak Fesztiválja, amely a minőségi kultúra, a testmozgás és a természet szépségeinek összekapcsolásával mindent megvalósít, amiért élni érdemes és jó: egészség, művelődés és szépség. 2022-ben a Balaton is kitárja kapuit a Természet Operaháza előtt. A rendezvény augusztus 26-én várja a minőségi kultúra kedvelőit.

Magyar Tavak Fesztiválja - Balaton - 2022
Augusztus 26. péntek
Gálakoncert

Helyszín: Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színpad
Műsorvezető: Bősze Ádám

A MAGYAR TAVAK FESZTIVÁLJÁNAK HIVATALOS ZENEKARA: A SZOLNOKI SZIMFONIKUS ZENEKAR

Közreműködnek többek között: Miklósa Erika, Iván Szandra, Tóth Vera, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, Ruby Harlem Zenekar

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
További információ a +36 70 382 9740 telefonszámon.

hu_HUHUN