"Ride, run and row for culture"
Let’s meet again this year!

Közlemény

A Tisza-Tavi Fesztivál Nonprofit Kft. szervezői a következőket nyilatkozzák a 2020 július 31.–augusztus 2. között megrendezésre kerülő rendezvényével kapcsolatban a COVID-19 járvány kapcsán.

A rendezvény július 31-én megrendezésre kerülő TO’Pera gála koncertje a következő védőintézkedések betartásával kerül megrendezésre.
Az eladott jegyek szigorúan ülőhelyre szólnak. A nézőteret úgy alakítjuk ki, hogy a 1,5 m-es távolságot minden irányban megtartsuk a székek között. A mosdókban kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget is biztosítunk a vendégeknek. Az előadás előtt, a szünetben és az előadás után a büféhelyiség (kültéri faház) előtt a könyöklőasztalok másfél méteres távolságra kerülnek kihelyezésre. A pénztár előtti sorban állást kordonokkal jelöljük ki, és a járófelületen jelöljük a betartandó távolságot. A büfében dolgozók maszkot és eldobható gumikesztyűt viselnek saját egészségük megőrzésének érdekében.
Az augusztus 1-re tervezett kerékpáros tókerülő keretében az egyes állomásokon az ülési alkalmatosságok szintén a 241/2020.(V.27) 4.§ kormányrendelet követelményei szerint lesznek kialakítva.
Az augusztus 2-án megtartásra kerülő Boat D’Opera rendezvényen egy hajóban egy háztartásban élők foglalhatnak csak helyet, azokon a pontokon ahol kiszállásra kerül sor, az ülőhelyek a másfél méteres távolság betartásával kerülnek felállításra.
A rendezők minden látogatót belépéskor megkérnek egy nyilatkozat aláírására, amelyben elfogadják a fenti szabályok betartását. Amennyiben nem tartják be a szabályokat, a rendezőknek jogukban áll a vendég eltávolítására a rendezvény színhelyéről.

Debreczeni Ildikó
fesztiváligazgató

en_USENG