„Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért”
Találkozzunk idén is!
Kultúra: élmény és szórakozás

Ez a fesztivál más, mint a többi: találka a Szépséggel a Tisza-tónál

Randevúra hívunk a Szépséggel, a Sporttal és magával a Nyárral egy olyan fesztiválra, amilyen nincs több a környéken, de még egész Európában sem! A Magyar Tavak Fesztiválja (mostanáig más néven, csak a Tisza-tóhoz kötődve)növekvő népszerűségű találkahelye a minőségi kultúrát kedvelőknek, a természet szerelmeseinek és a sportos életmód híveinek.

Idén is vár a Tisza-tó tündére a nyár talán legeredetibb fesztiváljával!

Komolyzene és aktív pihenés a szabadban: ez az eredeti sikerrecept ma már egy teljes fesztivál közönségét kápráztatja el. „Tekerj, fuss, és csónakázz a kultúráért!” a jelszó, amellyel a nemzetközileg is páratlan, idéntől kiterjesztett rendezvénysorozat újra útjára indul. Igazi sikertörténet folytatódik ezzel, amelynek a család minden zeneszerető és mozogni vágyó tagja örülhet.

A zene szerelmesei a csodálatos operadallamok felcsendülését várják, de vannak olyanok is, akik titokban a finom fogásokra vagy a szabad levegőn való mozgásra épp annyira vágynak már, mint a zenére. Nem muszáj ezek közül az értékek közül válogatni, mert minden olyasminek hódolhatsz, amiért az Életet igazán szeretjük: a mozgásnak, az evés-ivás örömeinek, a természetjárásnak és a Művészetben való kalandozásnak, ha a Tisza-tónál való kalandozást választod egy csodálatos nyári hétvégére.

A Természet Operaházaként is ismertté vált rendezvény nyitányaként pénteken Tiszafüreden Miklósa Erika operaénekest is hallhatják élőben a látogatók, aki mellett többek között Pataki Bence, Kovács István és Szappanos Tibor operaénekesek is fellépnek. Már csak ezért is megérné jegyet váltanod, de ez még csak az első este lesz. Kattints a fesztivál linkre, tudj meg mindent, és szerezd be a jegyed!

hu_HUHUN