„Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért”
Találkozzunk idén is!
Magyar Tavak Fesztiválja
Kultúra: élmény és szórakozás
Magyar Tavak Fesztiválja

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál évről évre növekvő népszerűségű találkahelye a természet, a sport és a kultúra szerelmeseinek. A három elemet egyedülállóan ötvöző rendezvény sikerreceptje annyira jól bevált, hogy 2021-től Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen, még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye.

A rendezvény a komolyzene, az aktív pihenés és az egészséges életmód nemzetközi szinten is egyedülálló keverékét kínálja a résztvevőknek. A Velencei-tónál június 30. és július 1. között tárja ki kapuit a Természet Operaháza, a Balatoni Fesztivál pedig augusztus 25-én kerül megrendezésre.

Az idei program még meglepetés, de annyit már tudni lehet, hogy a gála Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima díjas operaénekesnő 30 éves pályafutásának jubileuma köré épül, aki egyébként a kezdetektől a fesztivál „nagykövete”, és néhány éve maga is velencei lakos. Emellett – a Magyar Tavak Fesztiválja rendezvényeinek egységes arculatát erősítve – a Tisza-tó mellett Velencén is fellép a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, mint hivatalos fesztiválzenekar.

Komolyzene és aktív pihenés a szabadban – Téged is szeretettel vár a Természet Operaháza, idén is mindhárom helyszínen!

hu_HUHUN