„Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért”
Találkozzunk idén is!
Magyar Tavak Fesztiválja
Kultúra: élmény és szórakozás
Magyar Tavak Fesztiválja

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál évről évre növekvő népszerűségű találkahelye a természet, a sport és a kultúra szerelmeseinek. A három elemet egyedülállóan ötvöző rendezvény sikerreceptje annyira jól bevált, hogy 2021-től Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen, még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye.

Miután nyolc éven át a komolyzene, az aktív pihenés és az egészséges életmód nemzetközi szinten is egyedülálló keverékét kínálta a résztvevőknek, most a Velencei-tónál újra kitárja kapuit a Természet Operaháza, június 24‒25. között, 2022-ben pedig a Balatoni Fesztivál kerül megrendezésre augusztus 26-án.

Az idei program még meglepetés, de annyit már tudni lehet, hogy a gála Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima díjas operaénekesnő 30 éves pályafutásának jubileuma köré épül, aki egyébként a kezdetektől a fesztivál „nagykövete”, és néhány éve maga is velencei lakos. Emellett – a Magyar Tavak Fesztiválja rendezvényeinek egységes arculatát erősítve – a Tisza-tó mellett Velencén is fellép a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, mint hivatalos fesztiválzenekar.

Komolyzene és aktív pihenés a szabadban – Téged is szeretettel vár a Természet Operaháza, idéntől még több helyszínen!

hu_HUHUN