„Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért”
Találkozzunk idén is!

2024. június 28-29.

Magyar Tavak Fesztiválja
Velencei-tó

Ha a zene lélekemelő élményét és a természetben való mozgás örömét ötvözzük, abból olyan szabad ég alatti „zeneterápia” születik, amely valódi felüdülést hoz testnek és léleknek. Nemesen egyszerű gondolat, mégis minden benne van, ami valódi gyógyírt jelent a passzív, ugyanakkor stresszes életmódra és a hangulatromboló, üldögélős bezártságra is, ami korunkban a legtöbbünket jellemez.

Ezzel az egyszerű recepttel indult útjára Debreczeni Ildikó zseniális kezdeményezése „A Természet Operaháza” idén 11 éve a Tisza-tónál. Olyannyira bevált az ötlet, hogy 2021-től a Velencei-tó, 2022-től pedig a Balaton térsége is csatlakozott. Így jöhet létre a Magyar Tavak Fesztiválja, amely a minőségi kultúra, a testmozgás és a természet szépségeinek összekapcsolásával mindent megvalósít, amiért élni érdemes és jó: egészség, művelődés és szépség. 2024-ben a Velencei-tó újra kitárja kapuit a Természet Operaháza előtt.

A rendezvénysorozat június 28-29-én  várja a minőségi kultúra kedvelőit a Velencei-tónál.

Jegyvásárlási lehetőségek: 

– a Jegy.hu oldalán ide kattintva

– az esemény napján a helyszínen

Június 28-29.
Péntek - szombat

A Magyar Tavak Fesztiváljának Velencei-tavi rendezvénysorozata gálakoncerttel indul június 28-29-én a kápolnásnyéki Csajághy Laura Színpadon, amely a térség egyik legújabb kulturális színtere. A szabadtéri színpad 2019-ben nagy sikerrel kezdte meg működését, a kultúra szerelmesei kimagasló számban látogattak el a sokszínű előadásokra. Az est szereplője és az operafesztivál „nagykövete” Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, aki szintén a Velencei-tónál él.

A Velencei-tavi Fesztivál programja tovább gazdagítja a Velencei-tó térségének kulturális kínálatát, valamint a programsorozat lehetőséget ad az ideérkezőknek, hogy megismerjék a Velencei-tó térségének gazdag kulturális kincseit.

Június 28. péntek 20:00
Gálakoncert

„Az ének értelme”

Előadja: Miklósa Erika és a KvintEsszencia Mesteriskolai tanítványai

Közreműködik: Az előadó szervezés alatt!

Rendező: Novák Péter

Jegyár: 5.900 Ft

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
További információ a +36 30 211 88 40 telefonszámon.

június 29. szombat
Kerékpárral a Velencei-tó körül

Előadók és helyszínek még szervezés alatt!

Jegyár: 9.900 Ft

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
További információ a +36 70 382 9740 telefonszámon.

hu_HUHUN