"Ride, run and row for culture"
Let’s meet again this year!

2022. Augusztus 26.

Opera of the nature
Balaton
Magyar Tavak Fesztiválja - Balaton - 2022

If you combine the soul warming properties of music with the love of outdoor activities, it creates such a musical therapy which brings real restoration for the body and soul. It is a noble and simple thought and yet it includes everything that is the real medicine for the passive, yet stressful lifestyle not to mention the depressive effects of the lockdown we all have known recently.

Ezzel az egyszerű recepttel indult útjára Debreczeni Ildikó zseniális kezdeményezése „A Természet Operaháza” több mint fél évtizede a Tisza-tónál. Olyannyira bevált az ötlet, hogy 2021-től a Velencei-tó csatlakozott, 2022-től pedig a Balaton térsége is csatlakozik. Így jöhet létre a Magyar Tavak Fesztiválja, amely a minőségi kultúra, a testmozgás és a természet szépségeinek összekapcsolásával mindent megvalósít, amiért élni érdemes és jó: egészség, művelődés és szépség. 2022-ben a Balaton is kitárja kapuit a Természet Operaháza előtt. A rendezvény augusztus 26-én várja a minőségi kultúra kedvelőit.

Magyar Tavak Fesztiválja - Balaton - 2022
Augusztus 26. péntek
Gálakoncert

Helyszín: Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színpad
Műsorvezető: Bősze Ádám

A MAGYAR TAVAK FESZTIVÁLJÁNAK HIVATALOS ZENEKARA: A SZOLNOKI SZIMFONIKUS ZENEKAR

Közreműködnek többek között: Miklósa Erika, Iván Szandra, Tóth Vera, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, Ruby Harlem Zenekar

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
További információ a +36 70 382 9740 telefonszámon.

en_USENG