"Ride, run and row for culture"
Let’s meet again this year!

Sajtóanyag 2019

Előzetesek
Beszámolók

Open air opera where nature and music meet
Ha percre be van osztva az időd, és körülötted zajosan csörtetnek, a zene enyhülést hoz. A Természet Operaháza egyesíti számodra mindazt, ami a lélek számára pihentető, és a testnek frissítő! Lélekemelő zene és tóparti mozgás 4 napon át.
www.ilovetiszato.hu

Természet Operaháza: A Tisza-tavi idill az, ami az egyszerű boldogságot tükrözi!
Gyere és vegyél részt a CSALÁDI TO´PIKNIK és TO’PERA, a TOUR D’OPERA, valamint a BOAT D’OPERA-n és éld meg a Tisza-tavi idillt!
www.ilovetiszato.hu

Debrecen az idei Tisza-tavi fesztivál díszvendége
Debrecen vezetősége néhány éve partnervárosi kapcsolatot alakított ki Tiszafüreddel, és a város kulturális regióközpontként kapcsolódik be immár hagyományosan a füredi és a hortobágyi kulturális és turisztikai rendezvényekbe. Idén a hajdú-bihari város lesz a július 25. és 28. között megrendezendő Tisza-tavi fesztivál díszvendége.
www.kultura.hu

Komolyzene, opera, sport és finom ételek várják a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál résztvevőit.
Tiszafüred. Idén Debrecen lesz a díszvendége a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválnak július 26. és 28. között. A rendezvény szervezőinek célja a minőségi kultúra összekapcsolása az egészséges életmóddal, a Tisza-tó természeti adottságainak megismertetése. A programban komolyzene, opera, táncprodukciók, sport és egyedi előadások szerepelnek. A fesztiválon 260 művésszel találkozhatnak az érdeklődők – hangzott el a debreceni Kölcsey Központban tartott sajtótájékoztatón kedden.
www.haon.hu

EGYÜTT FUTHATSZ MIKLÓSA ERIKÁVAL A TISZA-TAVI FESZTIVÁLON
írta: Lázár Tünde
Az idén már 6. alkalommal megrendezésre kerülő, fantasztikus hangulatú Tisza-tavi fesztiválnak július 26. és 28. között Debrecen lesz a díszvendége– jelentették be a szervezők kedden sajtótájékoztatón a cívisvárosban. Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató, a rendezvény megálmodója szerint a Természet Operaháza Tisza-tavi fesztivál a kultúrát ötvözi a természettel és az aktív pihenéssel.
www.gyereatiszatora.blog.hu

Ne maradj le a legjobb nyaralóhelyekről: mutatjuk az ország strandparadicsomait
Közeleg a nyár, ami egyet jelent a pihenéssel, utazással, egyszóval a nyaralással. Nincs könnyű dolgunk, mivel rengeteg úti cél közül választhatunk, ezért jobb hozzálátni a keresgélésnek, nehogy lemaradjunk a legjobb helyekről. A HelloVidék összeállította azoknak a belföldi nyaralóhelyeknek a listáját, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni.
www.hellovidek.hu

Amerikai énekest is várnak a fesztiválra
Sz. L. L.
Egy New York-i operetténekessel, az operajógával és a 100 tagú cigányzenekarral is találkozhatnak a vendégek idén, a hatodik Tisza-tavi Fesztiválon.
www.szoljon.hu

Tiszafüred – A környék alig egyórányi autóútra van Debrecentől és rengeteg élményt kínál.
A Tisza-tó hallatán sokáig leginkább a szabadstrandolás jutott eszembe, ami bevallom, nem igazán csigázta fel soha az érdeklődésem, mert nem vagyok az a vízparton hasát süttető típus. Később egyre többet hallottam az ártéri területek csodálatos élővilágáról, a tó körüli bringázási lehetőségekről, a partmenti fesztiválokról, ami már kíváncsivá tett, így nagy örömmel utaztam el nemrég, hogy személyesen járjak utána, mitől is különleges a Tisza-tó. Hamar rájöttem, közel sem ismerem ezt a környéket, pedig egyórányi autóútra van csak Debrecentől és rengeteg élményt kínál.
www.dehir.hu

 A Természet Operaháza – Indul a 6. Tisza-tavi Fesztivál
A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál egy teljesen egyedi, különleges élményeket nyújtó minőségi zenei fesztivál a Tisza-tónál július 26. és 28. között, amely idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre.
www.papageno.hu

Fesztiválszezon: Tisza – tavi Fesztivál 2019
A Tisza-tó Magyarország egyre népszerűbb üdülési célterülete, vadregényes tájaival jelentős ökoturisztikai bázis, horgászok rendkívül közkedvelt pihenőhelye. Aki ellátogat a Tisza-tóhoz, annak egész biztos lesz egy „csónaktúrás” élménye is.
www.wemagazin.hu

Hatodik alkalommal válik a Tisza-tó a Természet Operaházává
A szervezők július 26. és 28. között várják a minőségi kulturális, zenei, gasztronómiai kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket és a turistákat. A három napos eseménysorozatot mások mellett a tárca is kiemelten támogatja.
Dr. Latorcai Csaba,  az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára köszöntőjében rámutatott: a Fesztivál különlegessége az, hogy a Tisza-tó egyedi természeti környezetében nyújt zenei és kulturális kikapcsolódást a látogatók számára, miközben lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra, túrázásra, kerékpározásra és a helyi gasztronómiai specialitások megkóstolására is.
www.kormany.hu

Természet Operaháza 2019. Tisza-tavi Fesztivál, 2019. július 26-28.
A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek. Várjuk fesztiválunkra, ahol a minőségi kultúra, a természet és a sportszerető életmód találkozik. Idilli szépségű muzsika és 4 nap önfeledt mozgás a természetben…
www.esemenymenedzser.hu

A természet és a komolyzene idén is egymásra talált a Tisza-tavon
Igazi programkavalkádot hozott hétvégén az idei Természet Operaháza – Tisza-tavi
Fesztivál. Július 26 és 28 között rendezték meg az évek alatt a térség nevével egybeforrt,
páratlan kulturális rendezvényt. Hatodik alkalommal kapott főszerepet egyszerre a
komolyzene, a mozgás, a gasztronómia és a természet.
www.szoljon.hu

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
Budapest, 2019. július 28., vasárnap (OS) – Hatodik alkalommal válik a Tisza-tó a Természet Operaházává
Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a hatodik alkalommal megrendezett Tisza-tavi Fesztiválra látogatókat, a rendezvény díszvendégét, Debrecent és a város képviselőit.
www.os.mti.hu

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
Budapest, 2018. július 28., szombat (OS) – Fesztivál a Természet Operaházában
„Egy olyan egyedülálló érték részesei vagyunk, amelyben egymásra talál a természet és művészet” – emelte ki Dr. Latorcai Csaba.
www.os.mti.hu

Színes programok a Tisza-tónál
Debrecen volt a díszvendége az idei Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválnak.
www.haon.hu

Miklósa Erika és 100 Tagú Cigányzenekar a Tisza-tó operafesztiválján
Július 26-28. között zajlik a Tisza-tavi Operafesztivál, amelyre nemcsak operával várnak,
de minden a zene köré szerveződik. Jóga, főzőverseny, klasszikus és világzene.
www.fidelio.hu

en_USENG