"Ride, run and row for culture"
Let’s meet again this year!
Opera of the nature
The Opera of the nature néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye.

A 2024-ben három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon. A kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés a természet csodálatával egészül ki, hiszen ez a fesztivál bemutatja hazánk legszebb régióinak növény- és madárvilágát, sőt, a környék népi kultúráját is. Mivel a komolyzenei előadások a megszokottól teljesen eltérő, természetes környezetben zajlanak, a hangulat és a művészi élmény ebben a formában sehol máshol nem található meg az országban.

The most welcomed surprise of the year
2024-ben július 26-án, 27-én és 28-én tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Természet Operaháza a Tisza-tavon
If you combine the soul warming properties of music with the love of outdoor activities, it creates such a musical therapy which brings real restoration for the body and soul. It is a noble and simple thought and yet it includes everything that is the real medicine for the passive, yet stressful lifestyle not to mention the depressive effects of the lockdown we all have known recently.
Július 26.
péntek
Július 27.
szombat
JÚLIUS 28.
VASÁRNAP
Restoration for the body and soul

Ragadd meg a zenét!

To'Pera

Summer outing and classical music concert- wonderful waterfront magic. If the summer outdoor music festivals were not your thing due to their musical style or if you absolutely love them and would be interested to listen to various styles in a picturesque setting say yes to the invitation of the Tisza lake fairy to a classical music concert.

Tour D'Opera

If you love music, exercise and summer then it is worthwhile to take part in the Tour D’ opera as well, experience first hand all that Lake Tisza has to offer. During the 67 km tour 8 mini concerts will be held and various surprises await the riders.

Boat D’Opera

A Boat D’Opera elnevezésű hajós rendezvény a tiszai hajósok világát megidézve nyújt egyedi élményt a résztvevőknek. A fellépő művészek különleges helyszíneken kápráztatják el a résztvevőket előadásukkal. Az Abádi kikötőből indulva az abádszalóki öböl természeti szépségei is különlegessé teszik ezt az eseményt ahol számos madár faj fellelhető és közelről megfigyelhető a csónakokból.

Open air opera
where nature and music meet
tiszatavifesztival.hu
Our ticketing partner is jegy.hu
Tickets

Opera of the nature
Velencei-tó

2024. június 28-29.

Magyar Tavak Fesztiválja Tisza-tó

2024. július 26-28.

Magyar Tavak Fesztiválja Balaton

2024. augusztus 24-25.

Contact

Magyar Tavak Fesztiválja Közhasznú Nonprofit Kft.
Adószám: 26585071-2-16

+36 70 386 2526

5000 Szolnok, Táncsics Mihály utca 13.

magyartavakfesztivalja@gmail.com

Write Us E-mail
en_USENG
Subscribe to our newsletter!
Please enter your e-mail address!